misc.hintScroll
pfeil
Douglas.no bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette godtar du bruken av cookies. Mer informasjon. OK
HJELP & KUNDESERVICE

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for Douglas Norge i forhold til fjernsalg og elektronisk handel via douglas.no eller telefon, gjeldene for privatkunder med fakturaadresse i Norge.
Oslo: 09.06.2017

§ 1 Omfang

For bestillinger gjelder følgende vilkår og betingelser for Douglas Nordic AS, Karenslyst Alle 2, 0278 Oslo, Norway, e-post: kundeservice@douglas.no på det tidspunktet man bestiller. Du kan laste ned eller skrive ut teksten på datamaskinen. Ordninger som avviker fra disse forholdene er bare gyldig dersom de er bekreftet skriftlig av oss.

§ 2 Inngåelse av kontrakt

(1) Vår informasjon om produkter og priser innenfor hver bestillingsprosess er ikke bindende. Først når du bestiller ved å klikke på "Kjøp nå" eller "Abonner” gir du et bindende tilbud om å kjøpe/abonnere som fortsatt krever aksept av oss. Først når vi gir aksept på din bestilling eksisterer det en salgskontrakt som krever levering og betaling for varene. Vi er ikke forpliktet til å godta tilbudet.

(2) Dine varer eller bestilling av abonnement er akseptert av oss når vi bekrefter forsendelse av ordren eller abonnementet via e-post.

For å kunne bestille hos douglas.no trenger du et personlig passord. Dette passordet må du ikke dele med noen. Hvis andre får tilgang til passordet ditt er du ansvarlig for bestillinger, og belastninger, gjort av en tredjepart.

§ 3 Avbestillingsvilkår

Avbestillingsvilkår


Angrerett

Du har rett til å angre kjøpet innen 30 dager uten å oppgi noen grunn. Tilbakekallingsperioden er tretti dager fra den datoen du eller en tredjepart navngitt av deg, utenom transportøren, har tatt varene i besittelse når;

 • du har bestilt et produkt eller flere produkter under én innkjøpsordre og varene er levert samtidig;

 • du har bestilt flere produkter under én innkjøpsordre og varene blir levert separat;


 • Hvis mer enn ett av de ovennevnte alternativene er til stede, begynner angrefristen å løpe først når du eller en tredjepart navngitt av deg, utenom transportøren, er i fysisk besittelse av de siste varene.

  For å bruke angreretten må du kontakte oss:

  Douglas Nordic AS
  Karenslyst Alle 2
  0278 Oslo

  kundeservice@douglas.no

  med en klar uttalelse (f.eks per post, faks eller e-post) om din beslutning om å trekke deg fra kjøpsavtalen. Du kan bruke vår mal på angrerettskjema.

  For at angrerettsperioden skal være gyldig, er det tilstrekkelig at du sender din kommunikasjon om utøvelse av angreretten innen fristen.

  Følger av angreretten

  Hvis du trekker deg fra kjøpskontrakten, tilbakebetaler vi kjøpssummen minus frakt på kr 49,- (med unntak av de ekstra kostnadene som oppstår skulle du velge en annen type levering enn de som tilbys av oss), senest innen fjorten dager fra den datoen vi mottar beskjed om at angreretten tas i bruk. Vi bruker samme metode for tilbakebetaling som du brukte i den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig avtaler noe annet; uansett vil du ikke bli belastet noe gebyr for tilbakebetalingen.

  Vi kan holde tilbake refusjon inntil vi har mottatt de returnerte varene, eller inntil du har vist at du har returnert varer, avhengig av hva som kommer først.

  Du må returnere varene umiddelbart og ikke senere enn fjorten dager fra den datoen du varsler oss om kansellering av kjøpskontrakten. Fristen er holdt dersom du sender varene innen fjorten dager. Vi vil bære kostnadene ved retur.

  Du må betale for den reduserte verdien av varene bare dersom en slik verdireduksjon ikke var nødvendig for å fastslå arten, egenskaper og funksjon av varene.
  Returskjema

  (Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, kan du fylle ut dette skjemaet og sende det til oss.)

  - Til Douglas Nordic AS, Karenslyst Alle 2, 0278 Oslo, kundeservice@douglas.no

  - Jeg/vi gir herved beskjed om bruk av angreretten for følgende produkter (*) / følgende tjeneste (*)

  - Bestilt dato(*)/ mottatt dato (*)

  - Kundens navn

  - Kundens adresse

  - Underskrift (kun ved innmelding på papir)

  - Dato

  _______________
  (*) Slett det som ikke er aktuelt.

  § 4 Kontraktsperioden, oppsigelse og andre ulike avtaler om abonnement av varer

  (1) Kontrakten for tegning av varene ender uten en påminnelse eller varsel om oppsigelse så lenge skyldig beløp er kreditert vår konto innen den 15. i hver kalendermåned.

  (2) Prisen på de respektive abonnement av varer (f.eks Douglas Box of Beauty) er ikke-bindende. Inkludert i den respektive prisen er gyldig MVA og leverings- og emballasjekostnader innen Norge.

  (3) Kontrakten for tegning av varene er ikke overførbar. Douglas forbeholder seg retten til å kansellere abonnementet umiddelbart for alle etterfølgende leveranser dersom vi blir klar over en overtredelse.

  § 5 Levering

  (1) Vi leverer bare i Norge.

  Levering skjer fra vårt lager til leveringsadressen oppgitt ved bestillingen.

  (2) Bestillinger over kr 600,- leveres gratis. Bestillinger under kr 600,- får porto på kr 49,- i tillegg.

  Bestillingssummen er netto sum etter alle rabatter er trukket fra.

  § 6 Betalingsmidler og rabatter

  (1) Douglas.no tilbyr to betalingsløsninger.

  Kredittkort
  På douglas.no kan du bestille med VISA og MasterCard. Fyll inn gyldig kortnummer, utløpsdato og navn ved bestilling. Vi belaster kredittkortet først når varen er sendt fra oss.

  PayPal
  Du kan også betale med PayPal. Du blir da automatisk omdirigert til PayPal siden. Der kan du logge deg på med din påloggingsinformasjon og deretter bekrefte betalingen.

  Hvis du ikke har PayPal-konto, kan du opprette en på PayPal sine sider.

  (2) Rabattkuponger og koder

  Rabatter eller kuponger (som for eksempel en nyhetsbrev-bonus eller bursdagshilsen) kan bare løses inn ved de respektive annonserte handlingsbetingelser.

  (3) Sluttsummen inkluderer levering.

  Din konto vil, avhengig av betalingsmetode, bli belastet på et tidligst mulig tidspunkt. Betaler du med kort belastes kortet så snart bestillingen er mottatt og varene er bekreftet klare for levering.

  (4) De leverte varene forblir vår eiendom inntil full betaling er mottatt. Ved kontraktsbrudd fra kjøpers side er vi berettiget til, ved rimelig varsel, å trekke leveringen eller kreve varen tilbake. Kjøper er da forpliktet til å levere tilbake varen.

  § 7 Reklamasjonsrett

  (1) Produktbildene stemmer ikke alltid med utseendet på de produktene som leveres. Spesielt kan det bli endringer i utseendet og funksjoner av produkter i forbindelse med at produsenter gjør endringer. Reklamasjonsrett eksisterer ikke i den utstrekning endringene er rimelig for kunden.

  (2) Dersom varene har en feil, vil vi gjøre det vi kan for å finne en løsning innen rimelig tid, enten ved å bytte varen eller besiktige feilen. Er din valgte oppfølging bare mulig med uforholdsmessige kostnader, er vi berettiget å følge opp på en annen måte. Dersom det påløper utgifter for utbedring skal kostnaden bæres av oss. Hvis vi ikke klarer å rette opp feilen har du rett til å heve kjøpet eller få avslag i kjøpesummen.

  (3) Defekt vare må returneres til oss, med mindre du har valgt en reduksjon av kjøpesummen.

  (4) Reklamasjonsrett bortfaller innen to år fra datoen for levering av varene.

  (5) Returkostnaden i tilfelle av en defekt vare, skal bæres av oss.

  § 8 Erstatning

  Erstatning for brudd på en forpliktelse i henhold til kontrakten skal gjøres i henhold til lovens krav. Det samme gjelder erstatningskrav basert på produktansvarsloven. Alle instruksjoner, emballasje og bilag skal medfølge. Ufullstendige søknader og / eller håndteringer medfører ikke erstatningsansvar.

  § 9 Data / kredittsjekk

  Data som er nødvendige for transaksjonen blir lagret. Alle personlige data behandles konfidensielt. Det vil ikke bli foretatt kredittsjekk av deg som person ved kjøp hos oss.

  § 10 Annet

  (1) Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene og betingelsene når som helst. Disse er tilgjengelig til enhver tid i gjeldende versjon på douglas.no, som en PDF-fil for nedlastning og utskrift.

  (2) Norsk lov gjelder.

  (3) Krav og innvendinger kan sendes til adressen ovenfor i § 1.

  Lukk vindu

  mobile.confirmtowebshop.headline

  Lukk vindu

  otv.cartGetsDeleted

  Lukk vindu
  Lukk vindu

  otv.reminder.infolayer.title.mobile

  otv.reminder.infolayer.text.mobile