misc.hintScroll
pfeil
Douglas.no bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette godtar du bruken av cookies. Mer informasjon. OK
HJELP & KUNDESERVICE

Personvern

Douglas tar personvern alvorlig. Sikker behandling av dine personopplysninger er derfor en selvfølge for oss. Under kan du lese om hvilke personlige opplysninger vi trenger fra deg og hva vi bruker denne informasjonen til. De ansvarlige for innhenting, behandling og bruk av data på Douglas.no, i samsvar med Datatilsynets personvernsprinsipper, er:

Douglas Nordic AS
Karenslyst Allé 2
0278 Oslo


Innhenting og bruk av personopplysninger

Vi innhenter personopplysninger:

  • Ved bestilling
  • Når du besøker websiden
  • Når du har logget inn på Min Douglas
  • Når du melder deg på/melder deg av nyhetsbrev
  • Når du deltar i konkurranser
  • Når du kontakter oss

Ved å innhente personopplysninger etterstreber vi å gjøre din handleopplevelse så individuelt tilpasset som mulig og å kontinuerlig forbedre våre tjenester. Vi bruker dine personopplysninger til å behandle din bestilling, til å levere varene, gjøre kredittsjekk ved betaling og til å tilby deg personlig tilpasset informasjon. Vi bruker kun dine personopplysninger til markedsføring dersom du ikke har takket nei til dette under et kjøp eller ved en senere anledning.


Informasjonskapsler/Cookies og andre internett-teknologier

Informasjonskapsler, eller cookies er tekstfiler som lagres på maskinen din når du har besøkt en webside og brukes av veldig mange av dagens nettsider for å bedre brukeropplevelsen. Under finner du informasjon om hvordan Douglas.no bruker cookies.

Som mange andre nettsteder samler vi automatisk inn informasjon som IP-adresse, type nettleser, operativsystemer, dato og tid for besøk og data om hvordan brukere navigerer på sidene våre. Denne informasjonen brukes til å skape et overordnet bilde av brukeropplevelsen, slik at vi kontinuerlig kan forbedre våre nettsider. Informasjonen brukes kun internt og vil aldri deles med en 3.part eller personer utenfor Douglas. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig

Douglas setter inn cookies som slettes umiddelbart når du lukker nettleseren. Disse såkalte Session-cookies gjør for eksempel handlekurv-funksjonen på våre sider mulig.

I tillegg bruker Douglas også informasjonskapsler som er lagret i en lengre periode på datamaskinen. Disse informasjonskapslene samles inn når du besøker websiden og brukes senere til statistiske analyser og for å gjøre siden mer brukervennlig. I tillegg til cookies, implementerer Douglas noen ganger såkalt Fingerprint- teknologi (også kalt IPless-Key) eller andre tracking teknologier som lagrer annen, ikke unik-bruker relatert data som for eksempel IP adresse.

Flere viktige funksjoner på vårt nettsted, og mange andre nettsteder, fungerer kun med cookies. Vi anbefaler derfor ikke å deaktivere bruk av cookies i nettleseren din.


Anonym analysemetode hos Douglas.no

På denne websiden samles informasjon om bruken av nettbutikken Douglas. Informasjonen lagres anonymt på Webtrekk. Denne dataen innhentes via cookies tekstfiler og lar oss analysere hvordan nettbutikken brukes og hjelper oss med å forbedre din handleopplevelse. Informasjon som samles inn anonymt inkluderer hvilke sider brukeren besøkte, hvor de støtte på problemer, f.eks til å fylle ut et skjema osv. Andre analyser ser på hvilke nettlesere som brukes og hvilke land brukerne kommer fra. All data som samles inn blir kun brukt til å forbedre tilbudene. Alle IP adresser klippes ut og all videre behandling av disse er anonymt. Informasjonen gis ikke videre til tredjepart. Du kan velge å ikke delta i denne anonyme analysen når som helst.
I tillegg samler og lagrer Exatag GmbH inn data på vegne av Douglas.no til bruk i optimaliserings- og markedsføringsformål. Dataene som samles inn via Exatag kan ikke brukes til å identifisere en besøkende eller slås sammen med personlige data som kan identifisere brukeren. Du kan til enhver tid reservere deg mot denne datainnsamlingen. Din shoppinghistorikk brukes til å gi deg personlige anbefalinger på Douglas.no. Dette omfatter først og fremst produkter og produktkategorier du tidligere har sett på eller kjøpt. All informasjon som samles blir lagret anonymt uten tilknytning til din person. Du kan reservere deg mot denne analysen når som helst. Merk at vi ved en reservasjon ikke lenger kan skreddersy dine tilbud og anbefalinger.


Ordrebehandling

Når du foretar en bestilling på douglas.no, trenger vi litt informasjon fra deg. Vi behandler dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å levere produkter til deg.


Min Douglas

For våre ”Min Douglas” kunder kan kjøpsopplevelsen skreddersys dine personlige ønsker. Registrering er gratis, og du velger selv hvilke, og hvor mange, personlige opplysninger du vil dele med oss. Jo mer vi vet om deg, jo bedre kan vi møte dine behov og ønsker på douglas.no.


Nyhetsbrev

Ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at dine opplysninger samles inn med det formål å levere personlig tilpasset reklame og markedsundersøkelser fra Douglas. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å følge linken i hvert nyhetsbrev, eller inne i "Min Douglas”.


Konkurranser

På Douglas.no kan du delta i konkurranser. Data samlet inn i konkurranser brukes til å gjennomføre selve konkurransen og til å sende ut nyhetsbrev. Vinnere offentliggjøres kun med navn og bostedsområde.


Sikkerhet med SSL

Dine bestillinger og personlige opplysninger som navn, adresse og andre opplysninger du legger inn på douglas.no er beskyttet av moderne sikkerhetssystemer. Overførselen av data er kryptert og uleselig for andre takket være Secure Socket Layers (SSL) fra Thawte, en sikkerhetsstandard støttet av alle vanlige nettlesere.

Douglas gjør hva vi kan for å beskytte dine personlige opplysninger. Du kan hjelpe oss ved å aldri dele ditt personlige passord med andre, og velge kryptert dataoverføring (SSL) når dette tilbys. Våre ansatte vil aldri be deg om passordet ditt.


Sertifisert nettbutikk

Trygghet på nett er spesielt viktig ved netthandel. Du som bestiller via Douglas.no kan være trygg på at du alltid får originale produkter av beste kvalitet. Den tyske versjonen av vår nettbutikk (som den norske er modellert etter) er en sertifisert nettbutikk i Tyskland og har vært det siden 2005. For å fortjene en slik sertifisering må nettbutikken ha tilstrekkelig informasjon om forretningstransaksjoner, databeskyttelse og datasikkerhet for overføring av personlig betalingsinformasjon.


Sikkerhet ved misbruk

Hvis noen prøver å misbruke ditt kredittkort eller din PayPal-konto for betaling hos oss må du følge instruksjonene fra kredittkortselskapet eller PayPal. Og også underrette oss umiddelbart på kundeservice@douglas.no

Lukk vindu

mobile.confirmtowebshop.headline

Lukk vindu

otv.cartGetsDeleted

Lukk vindu
Lukk vindu

otv.reminder.infolayer.title.mobile

otv.reminder.infolayer.text.mobile